• ul. Jórskiego 22; 03-584 Warszawa
  • Tel. 22/6789666

Powiadom o imprezie

Info na czerwony pasek PSI

Zamów fotoletter

IMPREZY / dzieciaki
IMPREZY / sport i rekreacja

Pełna pysznych wrażeń sobota w Wola Parku

Adres

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Termin

Od 2019-03-16 11:00:00
Do 2019-03-16 11:00:00

Organizator

CH Wola Park

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Telefon:
22 533 40 00

Zobacz na mapie

Soczyste rzodkiewki, młode marchewki, botwinka, rzeżucha i zielony szczypiorek - to prawdziwe źródło wielu witamin. W najbliższą sobotę, 16 marca w Wola Parku, odbędą się kolejne warsztaty kulinarne z Sylwią Majcher, trenerką kuchni zero waste. Podczas zajęć uczestnicy dowiedzą się m.in. jak wybrać najlepsze nowalijki, gdzie je kupować i co robić, by dłużej zachowały świeżość.

Spotkanie odbędzie się w ramach cyklu „WarsztatujeMY”, promującego idee zero waste i upcyklingu. W każdą trzecią sobotę miesiąca w Wola Parku odbywają się warsztaty kulinarne, podczas których pokazywane są efektowne przepisy, wykorzystujące najczęściej wyrzucane produkty spożywcze. Zajęcia prowadzi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku”.

Motywem przewodnim marcowej odsłony wydarzenia będą nowalijki. Te zdrowe, młode warzywa dojrzewają bez pośpiechu, w swoim naturalnym tempie i są źródłem niezbędnych dla organizmu witamin – szczególnie ważnych po sezonie zimowym. Uczestnicy warsztatu pod czujnym okiem trenerki przygotują roladki z chrupiącymi warzywami, chłodną zupę z marynowanymi rzodkiewkami i sałatą oraz miętowe carpaccio z kalarepą.

Zajęcia odbędą się w trzech turach o godzinie 11:00, 13:30 i 16:00. Równocześnie, w godzinach od 12:00 do 19:00 dzieci będą mogły wziąć udział w warsztatach plastycznych, podczas których będą wykonywać zwierzątka z papieru, wykorzystując rolki po papierze toaletowym.

Wszystkie zajęcia są bezpłatne, na zajęcia kulinarne wymagana jest wcześniejsza rejestracja za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie internetowej:
http://wolameeting.agencjasil.pl/. Warsztaty odbędą się na poziomie 1 Wola Parku, w okolicach sklepu TK Maxx.

Patronami medialnymi cyklu są portale www.ulicaekologiczna.pl, www.newsgastro.pl, www.papaja.pl, a Partnerem wydarzenia sklep Home&You.

http://www.wolapark.pl

Ciekawostki

Co kupić dziecku na urodziny?

Jak być na bieżąco z muzycznymi trendami?

Tak to miało być...

Jak z głową zaplanować koszt wyjazdu

Jak skutecznie uczyć się słownictwa w języku angielskim?

Z jakich źródeł pozyskać pożyczki dla przedsiębiorców?

Łazienka na topie

Szukasz telefonu - postaw na Samsung Galaxy!

Jak obniżyć składkę OC o ponad 50%?

Nie ma to jak zabawa!

Dom aukcyjny – idealne miejsce na zakupy dzieł sztuki

Otwórz firmę, pozyskując pieniądze z dotacji

Wakacje w Warszawie. Poznaj atrakcje dla całej rodziny

Jak zorganizować event w tanecznym stylu?

Graj legalnie!

Profesjonalne pokazy fajerwerków na każdą uroczystość

Stoch nadal dominuje

Jaki rower wybrać?

Gdzie wymienić stare wycofane banknoty?

Najlepsze marki wędkarskie w niskich cenach

Czytać, czy nie czytać, oto jest pytanie?

Ceny mieszkań w Warszawie.

Jak zostać konserwatorem dzieł sztuki?

Boliwia wycieczki do Ameryki Południowej

Łazienkowska galeria sław

Wesele jesienią? Czemu nie!

Gdzie kupić suchy lód Warszawa

Najpiękniejsze kina świata

Weekend na Malcie

Nie dajmy się jesiennej chandrze

Sala prawdziwego kinomaniaka – jak ma wyglądać?

Kogis zaprasza dzieci na obozy i kolonie

Zasady picia alkoholu

Przeczytaj - Zanim pojedziesz na urlop.

Saona, czyli raj w raju

Poradnik rodzica kolonijnego Maluszka

Kod promocyjny

Wybór butów ślubnych – najczęściej zadawane pytania

Legalni bukmacherzy w Polsce

Sezon grillowy czas zacząć!

Hobby za kredyt, czyli skąd wziąć pieniądze na drogie pasje dziecka

Nie wolno lekceważyć wieczoru panieńskiego

Od czego zależy cena polisy na życie?

Nawłoć - wyjątkowa roślina miododajna

Ogłoszenia usługi

Wybór wózka spacerowego dla niemowlaka

Co, oprócz wynajmu samochodu, oferują wypożyczalnie aut w Warszawie?

Jak właściciel rozlicza wyjazd służbowy

Reforma edukacji

Najszybszy Internet – jaki wybrać?

Jak zorganizować niezapomniany wieczór kawalerski lub panieński?

Dlaczego warto organizować imprezy firmowe?

Jak pożyczyć pieniądze przez internet?

Korzyści ze światłowodu w firmie

Kurs języka angielskiego dla seniorów – zalety

Strzelectwo - to dyscyplina dla każdego

Nowoczesna rozrywka dla dzieci

Aqua aerobik – korzyści z ćwiczeń w wodzie!

To nie musi kosztować...

Bilet tramwajowy i autobusowy przez telefon – gdzie i jak go kupić?

Komfort termiczny na poddaszu

Powiadom o imprezie

Info na czerwony pasek PSI

Zamów fotoletter

Wolna sobota

Pełna pysznych wrażeń sobota w Wola Parku

Soczyste rzodkiewki, młode marchewki, botwinka, rzeżucha i zielony szczypiorek - to prawdziwe źródło wielu witamin. W najbliższą sobotę, 16 marca w Wola Parku, odbędą się kolejne warsztaty kulinarne z Sylwią Majcher, trenerką kuchni zero waste. Podczas zajęć uczestnicy dowiedzą się m.in. jak wybrać najlepsze nowalijki, gdzie je kupować i co robić, by dłużej zachowały świeżość.

Spotkanie odbędzie się w ramach cyklu „WarsztatujeMY”, promującego idee zero waste i upcyklingu. W każdą trzecią sobotę miesiąca w Wola Parku odbywają się warsztaty kulinarne, podczas których pokazywane są efektowne przepisy, wykorzystujące najczęściej wyrzucane produkty spożywcze. Zajęcia prowadzi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku”.

Motywem przewodnim marcowej odsłony wydarzenia będą nowalijki. Te zdrowe, młode warzywa dojrzewają bez pośpiechu, w swoim naturalnym tempie i są źródłem niezbędnych dla organizmu witamin – szczególnie ważnych po sezonie zimowym. Uczestnicy warsztatu pod czujnym okiem trenerki przygotują roladki z chrupiącymi warzywami, chłodną zupę z marynowanymi rzodkiewkami i sałatą oraz miętowe carpaccio z kalarepą.

Zajęcia odbędą się w trzech turach o godzinie 11:00, 13:30 i 16:00. Równocześnie, w godzinach od 12:00 do 19:00 dzieci będą mogły wziąć udział w warsztatach plastycznych, podczas których będą wykonywać zwierzątka z papieru, wykorzystując rolki po papierze toaletowym.

Wszystkie zajęcia są bezpłatne, na zajęcia kulinarne wymagana jest wcześniejsza rejestracja za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie internetowej:
http://wolameeting.agencjasil.pl/. Warsztaty odbędą się na poziomie 1 Wola Parku, w okolicach sklepu TK Maxx.

Patronami medialnymi cyklu są portale www.ulicaekologiczna.pl, www.newsgastro.pl, www.papaja.pl, a Partnerem wydarzenia sklep Home&You.

http://www.wolapark.pl

Adres

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Termin

Od 2019-03-16 11:00:00, Do 2019-03-16 11:00:00

Organizator

CH Wola Park

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Telefon:
22 533 40 00

Zobacz na mapie

Reklama

Ciekawostki