• ul. Jórskiego 22; 03-584 Warszawa
  • Tel. 22/6789666

Powiadom o imprezie

Info na czerwony pasek PSI

Zamów fotoletter

IMPREZY / dzieciaki
IMPREZY / sport i rekreacja

Pełna pysznych wrażeń sobota w Wola Parku

Adres

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Termin

Od 2019-03-16 11:00:00
Do 2019-03-16 11:00:00

Organizator

CH Wola Park

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Telefon:
22 533 40 00

Zobacz na mapie

Soczyste rzodkiewki, młode marchewki, botwinka, rzeżucha i zielony szczypiorek - to prawdziwe źródło wielu witamin. W najbliższą sobotę, 16 marca w Wola Parku, odbędą się kolejne warsztaty kulinarne z Sylwią Majcher, trenerką kuchni zero waste. Podczas zajęć uczestnicy dowiedzą się m.in. jak wybrać najlepsze nowalijki, gdzie je kupować i co robić, by dłużej zachowały świeżość.

Spotkanie odbędzie się w ramach cyklu „WarsztatujeMY”, promującego idee zero waste i upcyklingu. W każdą trzecią sobotę miesiąca w Wola Parku odbywają się warsztaty kulinarne, podczas których pokazywane są efektowne przepisy, wykorzystujące najczęściej wyrzucane produkty spożywcze. Zajęcia prowadzi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku”.

Motywem przewodnim marcowej odsłony wydarzenia będą nowalijki. Te zdrowe, młode warzywa dojrzewają bez pośpiechu, w swoim naturalnym tempie i są źródłem niezbędnych dla organizmu witamin – szczególnie ważnych po sezonie zimowym. Uczestnicy warsztatu pod czujnym okiem trenerki przygotują roladki z chrupiącymi warzywami, chłodną zupę z marynowanymi rzodkiewkami i sałatą oraz miętowe carpaccio z kalarepą.

Zajęcia odbędą się w trzech turach o godzinie 11:00, 13:30 i 16:00. Równocześnie, w godzinach od 12:00 do 19:00 dzieci będą mogły wziąć udział w warsztatach plastycznych, podczas których będą wykonywać zwierzątka z papieru, wykorzystując rolki po papierze toaletowym.

Wszystkie zajęcia są bezpłatne, na zajęcia kulinarne wymagana jest wcześniejsza rejestracja za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie internetowej:
http://wolameeting.agencjasil.pl/. Warsztaty odbędą się na poziomie 1 Wola Parku, w okolicach sklepu TK Maxx.

Patronami medialnymi cyklu są portale www.ulicaekologiczna.pl, www.newsgastro.pl, www.papaja.pl, a Partnerem wydarzenia sklep Home&You.

http://www.wolapark.pl

Ciekawostki

Choroby dziąseł. Jak je diagnozować i leczyć?

Nie ma to jak zabawa!

Kod promocyjny

Bilet tramwajowy i autobusowy przez telefon – gdzie i jak go kupić?

Czytać, czy nie czytać, oto jest pytanie?

Jak zorganizować niezapomniany wieczór kawalerski lub panieński?

Gdzie wymienić stare wycofane banknoty?

Co, oprócz wynajmu samochodu, oferują wypożyczalnie aut w Warszawie?

Co kupić dziecku na urodziny?

To nie musi kosztować...

Saona, czyli raj w raju

Nie wolno lekceważyć wieczoru panieńskiego

Legalni bukmacherzy w Polsce

Reforma edukacji

Ogłoszenia usługi

Jak skutecznie uczyć się słownictwa w języku angielskim?

Wakacje w Warszawie. Poznaj atrakcje dla całej rodziny

Z jakich źródeł pozyskać pożyczki dla przedsiębiorców?

Przestrzeń eventowa dla organizacji zajęć

Wesele jesienią? Czemu nie!

Nawłoć - wyjątkowa roślina miododajna

Sala prawdziwego kinomaniaka – jak ma wyglądać?

Profesjonalne pokazy fajerwerków na każdą uroczystość

Ceny mieszkań w Warszawie.

Gdzie kupić suchy lód Warszawa

Najlepsze marki wędkarskie w niskich cenach

Sezon grillowy czas zacząć!

Jaki rower wybrać?

Otwórz firmę, pozyskując pieniądze z dotacji

Zabawy i łamigłówki. W jakim wieku dać dziecku krzyżówkę?

Kurs języka angielskiego dla seniorów – zalety

Jak obniżyć składkę OC o ponad 50%?

Profesjonalne spodnie do ćwiczeń

Kogis zaprasza dzieci na obozy i kolonie

Weekend na Malcie

Boliwia wycieczki do Ameryki Południowej

Nowoczesna rozrywka dla dzieci

Graj legalnie!

Wybór butów ślubnych – najczęściej zadawane pytania

Szukasz telefonu - postaw na Samsung Galaxy!

Łazienkowska galeria sław

Od czego zależy cena polisy na życie?

Fame MMA 4. Co czeka nas w Częstochowie?

Jak zorganizować event w tanecznym stylu?

Najpiękniejsze kina świata

Zasady picia alkoholu

Jak zostać konserwatorem dzieł sztuki?

Stoch nadal dominuje

Jak z głową zaplanować koszt wyjazdu

Jak właściciel rozlicza wyjazd służbowy

Hobby za kredyt, czyli skąd wziąć pieniądze na drogie pasje dziecka

Najszybszy Internet – jaki wybrać?

Joga sposobem na siebie

Korzyści ze światłowodu w firmie

Strzelectwo - to dyscyplina dla każdego

Przeczytaj - Zanim pojedziesz na urlop.

Nie dajmy się jesiennej chandrze

Aqua aerobik – korzyści z ćwiczeń w wodzie!

Wybór wózka spacerowego dla niemowlaka

Jak pożyczyć pieniądze przez internet?

Totolotek – renomowane zakłady bukmacherskie z tradycją

Jak być na bieżąco z muzycznymi trendami?

Tak to miało być...

Dom aukcyjny – idealne miejsce na zakupy dzieł sztuki

Dlaczego warto organizować imprezy firmowe?

Łazienka na topie

Poradnik rodzica kolonijnego Maluszka

Komfort termiczny na poddaszu

Powiadom o imprezie

Info na czerwony pasek PSI

Zamów fotoletter

Wolna sobota

Pełna pysznych wrażeń sobota w Wola Parku

Soczyste rzodkiewki, młode marchewki, botwinka, rzeżucha i zielony szczypiorek - to prawdziwe źródło wielu witamin. W najbliższą sobotę, 16 marca w Wola Parku, odbędą się kolejne warsztaty kulinarne z Sylwią Majcher, trenerką kuchni zero waste. Podczas zajęć uczestnicy dowiedzą się m.in. jak wybrać najlepsze nowalijki, gdzie je kupować i co robić, by dłużej zachowały świeżość.

Spotkanie odbędzie się w ramach cyklu „WarsztatujeMY”, promującego idee zero waste i upcyklingu. W każdą trzecią sobotę miesiąca w Wola Parku odbywają się warsztaty kulinarne, podczas których pokazywane są efektowne przepisy, wykorzystujące najczęściej wyrzucane produkty spożywcze. Zajęcia prowadzi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku”.

Motywem przewodnim marcowej odsłony wydarzenia będą nowalijki. Te zdrowe, młode warzywa dojrzewają bez pośpiechu, w swoim naturalnym tempie i są źródłem niezbędnych dla organizmu witamin – szczególnie ważnych po sezonie zimowym. Uczestnicy warsztatu pod czujnym okiem trenerki przygotują roladki z chrupiącymi warzywami, chłodną zupę z marynowanymi rzodkiewkami i sałatą oraz miętowe carpaccio z kalarepą.

Zajęcia odbędą się w trzech turach o godzinie 11:00, 13:30 i 16:00. Równocześnie, w godzinach od 12:00 do 19:00 dzieci będą mogły wziąć udział w warsztatach plastycznych, podczas których będą wykonywać zwierzątka z papieru, wykorzystując rolki po papierze toaletowym.

Wszystkie zajęcia są bezpłatne, na zajęcia kulinarne wymagana jest wcześniejsza rejestracja za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie internetowej:
http://wolameeting.agencjasil.pl/. Warsztaty odbędą się na poziomie 1 Wola Parku, w okolicach sklepu TK Maxx.

Patronami medialnymi cyklu są portale www.ulicaekologiczna.pl, www.newsgastro.pl, www.papaja.pl, a Partnerem wydarzenia sklep Home&You.

http://www.wolapark.pl

Adres

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Termin

Od 2019-03-16 11:00:00, Do 2019-03-16 11:00:00

Organizator

CH Wola Park

Górczewska 124, 01-460 Warszawa

Telefon:
22 533 40 00

Zobacz na mapie

Reklama

Ciekawostki